Köylülerden Digor İl Özel İdaresi'ne Teşekkür!

Köylülerden Digor İl Özel İdaresi'ne Teşekkür!

Kars Digor Hasancan köyü muhtarı ve Digor Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Cemal Bölgi, İl Özel İdaresi tarafından Hasancan Köyü'nün yol yapım çalışmalarında büyük emeği olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey'e şükran duygularını İlettiler.

Köylülerden Digor İl Özel İdaresi'ne Teşekkür!

Kars Digor Hasancan köyü muhtarı ve Digor Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Cemal Bölgi, İl Özel İdaresi tarafından Hasancan Köyü’nün yol yapım çalışmalarında büyük emeği olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey’e şükran duygularını İlettiler.

Yapılan açıklamada, “Yapılan köy yolları olsun yol menfezleri, köprüler,şebeke suları,ve alt yapı çalışmalarını yerinde bizzat etüdünü yapıp çalışmaları günün 24 saatinde takip ederek halkımızın takdirini kazanmıştır. Bu gün yap 2 yıl sonra tekrar yap felsefesine son verip yaptığı her şeyin uzun ömürlü ve kullanılışlı olmasına olması için gayet göstermektedir. Köyümün yolunun en güzel şekilde yapılması için çaba gösteren ve programa alınmasında emeği geçen başta Digor Kaymakamımız Nevzat Karkacı’ya, İl Genel Meclisimi Üyelerimize, Yol yapım sürecinin her aşamasını büyük bir titizlikle takip eden ve hiçbir desteği esirgemeyen İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz sayın Mehmet Özbey’e, Digor İlçesi Şantiye şefleri Öner Çeçen ve İnş. Müh. Uğur Karaşal’a ve ilçe özel idare bünyesinde çalışan makine operatörlerine şahsım ve Hasancan Köyü halkı adına sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar  bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler