Kuloğlu Köyünde kütüphane açıldı

Kuloğlu Köyünde kütüphane açıldı

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, okul ziyaretleri kapsamında Kuloğlu Ortaokulunda bir takım incelemelerde bulunarak okul bünyesinde yeni tamamlanan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Kaymakam Öter’e ziyaretti sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Ve Kuloğlu Köyü Muhtarı da eşlik etti.

Kütüphane açılışı ardından öğrencilerle sohbet eden Kaymakamı Öter, kitap okumanın önemine değinerek öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Kütüphane açılışı ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi yapa Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, 1. ve 2. sınıf öğrencilerine kitap okutarak okuma düzeylerini kontrol etti.  Öğretmenlere de tavsiyede bulunan Kaymakam Öter, öğrencilerin daha çok kitap okumaya yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.  Öğrencileri tekrar ziyaretlerine geleceğini ileten Öter, başarı temennilerini bildirerek okuldan ayrıldı.

kuloglu-koyunde-kutuphane-acildi-(1).jpgkuloglu-koyunde-kutuphane-acildi-(2).jpgkuloglu-koyunde-kutuphane-acildi-(4).jpgkuloglu-koyunde-kutuphane-acildi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler