Kuruluş Yıldönümü Kutlanmaya Devam Ediyor!

Kuruluş Yıldönümü Kutlanmaya Devam Ediyor!

Jandarma Genel Komutanlığının 178’nci kuruluş yıldönümü Kars’ta çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Jandarma Genel Komutanlığının 178’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlkokul ve Ortaokul düzeyinde şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere Kars İl Jandarma Komutanı J. Albay Serdar Güngör tarafından hediyeler verildi.

Jandarma Komutanı J. Albay Güngör, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken, eğitim ve öğretim hayatında başarıları diledi. J. Albay Güngör daha sonra dereceye giren öğrenciler ve velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

kurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(1).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(2).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(3).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(4).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(6).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(7).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(8).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(5)-001.jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(10).jpgkurulus-yildonumu-kutlanmaya-devam-ediyor!-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler