KÜSİ'den Ziyaret!

KÜSİ'den Ziyaret!

Kağızman Küçük Sanayi Sitesi KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği)'ye ziyaret.

Kağızman Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren işletmeler KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Planlama ve Geliştirme Alt Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Kağızman Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren işletmeler KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Planlama ve Geliştirme Alt Kurulu üyeleri Kars KOSGEB Koordinatörü Lütfullah Aktaş ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü T. Tarık Kocagöz tarafından ziyaret edilerek KÜSİ faaliyetleri, TÜBİTAK ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kağızman Küçük Sanayi Sitesinde MEBRAN KAPLAMA Kapı Üretimi yapılıyor (Doğuda VAN, TRABZON ve IĞDIR dışında üretimi olmayan)

Ziyaret kapsamında yaklaşık 3 yıldan beri Kağızman İlçesinde Mebran Kaplama Kapı üretimi gerçekleştirilen Gülderen Mobilya firması ziyaret edilirken, orta-yüksek teknoloji üretim bandı ve üretimi oldukça ilgi çekti. Firma yetkilisi tek vardiya çalışmaları durumunda aylık 1200 kapı kapasiteleri olduğunu belirtti. Firma KÜSİ faaliyetleri, TÜBİTAK ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirildi.

Kağızman Küçük Sanayi Sitesinde Mobilyacı değil ZANAATKÂR tarafından Çeviz işleme mobilya kapağı yapılıyor.

Ziyaret Kapsamında bir işletme sahibinin ceviz ağacından mobilya dolap kapağını işletmesinde üretimi oldukça ilgi çekti.

kusiye-ziyaret!-(1).jpgkusiye-ziyaret!-(2).jpgkusiye-ziyaret!-(3).jpgkusiye-ziyaret!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler