Kutlamalar Kars’ta Başladı

Kutlamalar Kars’ta Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim Kars’ın kurtuluş törenleri için anma programları bugün Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına Çelenk Koyma töreni ile start aldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars valiliği önünde düzenlenen çelenk koyma törenine  Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin askeri birlikler ve okulların yerlerini almalarının ardından Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Bayrağımızın göndere çekilmesiyle bugünkü tören sona erdi.

Kars Valiliği önünde düzenlenen törende bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Valilik emrine bağlanan Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş rütbeli bir asker ile Çevik Kuvvet de görevli polis memuru tarafından Valilik makamı çelengi Atatürk heykeli önüne getirildi.

Kars Valiliği önünde düzenlenen tören sonra Vali Rahmi Doğan ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta törene katılan öğrencilerle sohbet etti.

kutlamalar-kars’ta-basladi-(1).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(2).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(3).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(4).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(5).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(6).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(9).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(10).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(11).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(12).jpgkutlamalar-kars’ta-basladi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler