Kutlamalar Tamı Hız!

Kutlamalar Tamı Hız!

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek; Polis Bayramının Kars'ta artık resmi geçitle, tören geçidiyle değil, farklı etkinliklerle kutladıklarını söyledi

Zeybek, “Geçen yıl da bilimsel bir seminerle yapmıştık. Bu yılda yine Türkiye’de alanında çok ünlü çok verimli 4 profesörün katılımıyla “Polisin Adli ve İdari, Görev ve Yetkilerini” içeren bir seminer düzenliyoruz. Bunu Cuma günü gerçekleştireceğiz. Bu arada resim ve şiir yarışması da yaptırdık. Bunun dışında yine, vatandaş polis akademisi projemiz etkinlikleri çerçevesinde, vatandaş polis akademisi öğrencilerimizin ve bazı meslektaşlarımızın da katılacağı bir tiyatro etkinliği düzenlendi. Arkadaşlar amatörce uzunca bir süre hazırlandılar. İsrafil Parlak Bey’in yönetmenliğinde çalıştılar. Cumartesi günü “Polisten Al Haberi” isimli Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda bir tiyatro sergileyecekler. Ancak bu oyunumuzun, talebe göre tekrarı da olacaktır.” dedi.
 
Ünlü türkücü Selahattin Alpay’ın da Kars’ta konser vereceğini hatırlatan Zeybek, “Tüm Karslı hemşehrilerimiz davetlidir. Halka açık bir konser, ücretsizdir. Çok iyi bir konser ve etkinlik olacağının değerlendiriyoruz. Bu yıl kutlamalar şekil değiştirdi, farklı bir mecraya girdi. Halkın polisi olduğumuzu vatandaşlarımıza da gösterilmesi açısından, artık zırhlı araçlarla, yürüyüş ile değil, farklı etkinliklerle kutluyoruz.” diye konuştu.  
 
Zeybek daha sonra şunları söyledi:
“Türk polisi temek hak ve özgürlükleriyle demokrasinin koruyucusu ve teminatıdır. Biz bunun bilincindeyiz. Vatandaşlarında bunun bilincinde olmasını arzu ediyoruz. Her geçen gün polis vatandaş işbirliği ve dayanışması büyüyen, gelişen ve baş döndürücü bir hızla gelişiyor. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimize sağlıklı, mutlu, güvenlik dolu günler diliyorum.”
(UA-BA-S) KARS (KHA) – UĞUR AYDIN

Önceki ve Sonraki Haberler