Kütük Ev Kars’a Geliyor

Kütük Ev Kars’a Geliyor

Finlandiya’da üretilen Kütük Ev artık Kars’ta da kendini gösterecek. Sarıkamış Kayak merkezine kurulacak olan Kütük Ev sayısının artırılması da hedefleniyor.

Şık ve Estetik tasarımıyla yapılan Kütük Ev, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’in girişimleri, Kars Valisi Rahmi Doğan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu’nun gayretli çalışmaları sonucunda önümüzdeki günlerde Kars’a getirilecek.

Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği hizmet binasının karşısına kurulacak olan Kütük Ev’in giriş katı kafetarya üst katı ise butik otel olarak kullanılacak.

Sanıldığı gibi sadece hafta sonu evi dağ ve çiftlik evi olarak kullanılabilecek evler olmayan Kütük Evler, tüm Avrupa’da ve Amerika’da yaygın olarak dört mevsim içinde yaşanan yapılar olarak biliniyor.

Değişik mimari ve dizayn ile çok şık ve estetik yapılar haline gelebilen Kütük Ev’ler içinde yaşayan şanslı kişilere ferah ve olağan üstü güzel mimari tasarımlar sunmalarıyla da biliniyor. “Kütük evde yaşamak ayrıcalıktır” sloganıyla Finlandiya’dan bir çok ülkeye ihraç edilen Kütük Evlerde yaşayarak aslında bir evde yaşamaktan çok, yaşam standardınızı yükseltmiş oluyorsunuz.

TEMELİ ATILDI

Sarıkamış’ta Kütük Ev’in kurulacağı alana geçtiğimiz günlerde temel atıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu da Kütük Ev’in temel çalışmalarını yakinen takip etti. Sarıkamış’a giderek çalışmaları inceleyen Erdinç Dolu, Kütük Ev’in Sarıkamış’a çok yakışacağını söyledi.

kutuk-ev-kars’a-geliyor-(1).jpgkutuk-ev-kars’a-geliyor-(2).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler