Kütüphane ve Bilişim Sınıfı kuruldu

Kütüphane ve Bilişim Sınıfı kuruldu

SELİM BÜYÜK OLUKLU ORTAOKULUNA KÜTÜPHANE VE BİLİŞİM SINIFI KURULDU

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 168. Kuruluş yıldönümü ve 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kars’ın Selim ilçesi Büyük Oluklu Ortaokuluna Kütüphane ve Bilişim Sınıfı hediye edildi.

Programa Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürü Ali Ataman, İl Kütüphane Müdürü Mehtap Çantay, Kars Tapu Müdürü Neslihan Geçer, Kars Kadastro Müdürü Muhammet Karagüzel, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 168. Kuruluş yıldönümü ve 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde Büyük Oluklu Ortaokuluna Kütüphane ve Bilişim Sınıfı yapımında emeği geçen kurumlara teşekkür edildi.

Yapılan teşekkürün ardından Kütüphane Müdürü Mehtap Çantay bir konuşma yaptı. Çantay, kitabın insan hayatından büyük önem arz ettiğini söyleyerek yapılan bu hizmetin çok yerinde bir çalışma olduğunu belirtti.

Selim Büyük Oluklu Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Alp de çok gezen mi çok okuyan mı bilir sözünü, çok okuyan daha çok bilir diyerek kitap okumanın önemine vurgu yaptı.

Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürü Ali Ataman ise bu yıl 3.su gerçekleştirilen Kütüphane ve Bilişim Sınıfını Oluklu Orta Okuluna destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ataman ayrıca, “Yapılan bu çalışma üç yıl önce bir personelimizin başlattığı bu çalışma dalga dalga büyüyerek bölgemize faydalı şeylere neden oldu. Yaklaşık 2 bin 500 kitabın ve 14 bilgisayar ve masanın oluşturduğu bu hizmetin çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından Kütüphane ve Bilişim sınıfı katılımcılar tarafından açılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

kutuphane-ve-bilisim-sinifi-kuruldu-(1).jpgkutuphane-ve-bilisim-sinifi-kuruldu-(2).jpgkutuphane-ve-bilisim-sinifi-kuruldu-(3).jpgkutuphane-ve-bilisim-sinifi-kuruldu-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler