“Lagospark’ta Yiyorum, Lagospark’ta Oynuyorum, Lagospark’ı Seviyorum” Projesi Hayata Geçirildi

“Lagospark’ta Yiyorum, Lagospark’ta Oynuyorum, Lagospark’ı Seviyorum” Projesi Hayata Geçirildi

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde Kaymakamlık ile Lagospark Avm arasında “Lagospark’ta Yiyorum, Lagospark’ta Oynuyorum, Lagospark’ı Seviyorum” projesi hayata geçirildi.

2015 yılı Mart ayında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen proje ile bin 109 öğrenciye ücretsiz yemek ve oyun imkanı sağlandı.

Lagospark Avm’de öğrencilere yönelik düzenlenen ücretsiz oyun ve yemek etkinliğe Kaymakam Musa Üçgül beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Seçkin Tarakçı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz ve Şube Müdürü Yakup Bayşar ile birlikte katılarak öğrenciler ile birlikte yemek yiyerek eğlendiler.
Bir süre Logosparkta öğrencilerle sohbet eden ve onlarla birlikte oyunlar oynayarak eğlenen Kaymakam Musa Üçgül, öğlenden sonra da makamında Logospark Avm Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tutkan’ı kabul etti.

Kaymakam Musa Üçgül, “Lagospark Avm’de gerek vatandaşlar, gerekse İlçede görev yapmakta olan çalışanlar aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebiliyor. Kağızman’a dışarıdan gelen misafirlerin ağırlanabildiği, kısacası sosyal yaşam açısından Logospark Kağızman’a değer kattı” dedi.

Kaymakam Musa Üçgül, imzalanan protokol kapsamında bin 109 öğrenciye ücretsiz yemek ve oyun imkanı sağlanmasına ve eğitime yönelik sunmuş olduğu katkılarından dolayı İhsan Tutkan’a teşekkür ederek iş hayatında başarılarının artarak devam etmesini dileklerinde de bulundu. iha

Önceki ve Sonraki Haberler