“Laminat parke” itfaiyeyi harekete geçirdi

“Laminat parke” itfaiyeyi harekete geçirdi

Kars’ta bir işyerinin sobasına atılan laminat parkenin çıkardığı duman Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Kars Merkez Kasaplar Hali Sokak’ta bulunan bir işyeri, bacasının açılması için yanan sobaya laminat parke attı. Laminat parkenin yanması sonucu işyerinin baca kısmından çıkan yoğun duman, çevredeki esnaf ve vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Vatandaşlar tarafından 110 İtfaiye ekiplerine bilgi verildikten sonra olay yerine intikal eden ekipler, olası bir durum olmadığını, sobaya atılan laminat parkenin duman çıkarttığını tespit etti. İtfaiye ekipleri işyeri sahibine dikkatli olmaları hususunda uyarıda bulunduktan sonra bölgeden ayrıldı.  

Öte yandan Kars Belediyesi İtfaiye ekiplerinden edinilen bilgilere göre, kış aylarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde özellikle ısınmak için odun ve kömür kullanan vatandaşların baca temizliği ve bakımı yaptırmalarının olası zehirlenmelerinin önünde geçilmesi için hayati önem taşıdığını ifade ettiler.

“laminat-parke”-itfaiyeyi-harekete-gecirdi-(1).jpg“laminat-parke”-itfaiyeyi-harekete-gecirdi-(2).jpg“laminat-parke”-itfaiyeyi-harekete-gecirdi-(3).jpg“laminat-parke”-itfaiyeyi-harekete-gecirdi-(4).jpg“laminat-parke”-itfaiyeyi-harekete-gecirdi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler