Liseli Öğrencilerden Okuma Salonu'na Vefa Ziyareti

Liseli Öğrencilerden Okuma Salonu'na Vefa Ziyareti

Kars Ay Işığı Eğitimciler Derneği(AYDER) bünyesinde faaliyet gösteren ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı(SODES) tarafından desteklenen Kars Okuma Salonları'nın Susuz şubesi Susuz Okuma Salonu'na anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Liseli Öğrencilerden Okuma Salonu'na Vefa Ziyareti

Kars Ay Işığı Eğitimciler Derneği(AYDER) bünyesinde faaliyet gösteren ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı(SODES) tarafından desteklenen Kars Okuma Salonları’nın Susuz şubesi Susuz Okuma Salonu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Susuz Okuma Salonu’na gelerek tercihli okul kazanan öğrenciler Okuma Salonunu ziyaret ettiler. Okuma Salonları’nın tercihli okul kazanmalarına büyük katkı sağladığını belirten öğrenciler böyle bir kurumun açılmasına öncülük eden ve birçok konuda kendilerine destek veren Kars Valiliği’ne ve Okuma Salonu öğretmenlerine teşekkür etti.

Susuz Okuma Salonu Müdürü Musa Afşin “Bu yıl 16 köyden servisle öğrenci getirdiklerini ve 140 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.” Afşin; “Amaçlarının dershaneye gitme imkânı bulamayan öğrencilere ücretsiz ders imkânı sunmak ve derslerinin iyileştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.”

Ay Işığı Eğitimciler Derneği Başkanı Davut Balık ise dernek olarak gönüllü öğretmenlerle Okuma Salonlarının eksik kalan branşlarda katkı sağladıklarını söyledi.

Susuz Okuma Salonu Müdürü Musa Afşin; Okuma Salonu’na ziyarette bulunan tüm öğrencilere kitap hediye etti.

2.20140217105346..gif1.20140217105355..gif

Önceki ve Sonraki Haberler