'Maça ailenizle gelin'

'Maça ailenizle gelin'

KARSSPORLU FUTBOLCULAR TORUL KARŞILAŞMASI ÖNCESİNDE YÖNETİMLE BİR ARAYA GELDİ

'Maça ailenizle gelin'

- KARSSPOR TORULSPOR’U BEKLİYOR

- KARSSPORLU FUTBOLCULAR TORUL KARŞILAŞMASI ÖNCESİNDE YÖNETİMLE BİR ARAYA GELDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) lig karşılaşmasında Torulspor ile karşılaşacak Karsspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekliyor.

Karsspor Teknik Direktörü Soner Büyükergun, Torulspor karşılaşmasını kazanarak yollarına devam edeceklerini belirtti.

Yeşil beyazlı ekibin Teknik Direktörü Soner Büyükergun, kendi saha ve seyircileri önünde çok zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve bu karşılaşmada taraftarları tribünde görmek istediklerini söyledi.

Torulspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayan Karssporlu futbolcular yönetim, teknik heyet ve taraftarlarıyla Hotel Cheltıkov’da kahvaltıda bir araya geldi.

Hotel Cheltıkov’da düzenlen kahvaltıda gazetecilere açıklama yapan Karsspor Teknik Direktörü Soner Büyükergun, “Geçen hafta Bayburt Belediye’yi kazandık. Kendi sahamızda taraftarımız önünde ilk maçımıza çıkacağız. Kalan 25 maçtan birisidir. Ve bizim için çok önemli bir maçtır. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Maçla ilgili analizlerimizi yaptık. Maç saatini bekliyoruz. Buradan bütün taraftarlarımıza sesleniyorum. Bu takımı sahipsiz bırakmasınlar. Bize destek olsunlar, bize inansınlar, bize güvensinler, sabırlı olsunlar. Biz anlara layık oldukları mutlulukları, başarıları yaşatacağız. İnşallah Allah’ın izniyle sezon sonunda Karsspor layık olduğu yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ MAÇA ÇOCUKLARIYLA, EŞLERİYLE GELSİN”

Torulspor karşılaşmasında bütün Karslıları tribünde görmek istediklerini ifade eden Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, karşılaşmanın bedava olduğunu ve taraftarlardan bilet parası alınmayacağını vurguladı. Başkan Muharrem Yıldız, “Karsspor’un geçmişte yaşadığı sıkıntılar ortada. Şimdi biz iyi bir takım oluşturduk. Hocasıyla, futbolcularıyla, yöneticileriyle hakikaten iyi bir takım oluşturduk. Takımımıza güveniyoruz, inanmışız, iyi bir sonuçla başlangıç yaptık. Gelecekte de bu takım mutlaka 3. Ligde yoluna devam edecek. Buna da inanıyoruz. Ben Karsspor taraftarlarından eşleriyle, çocuklarıyla maçlara gelmesini istiyorum. Yarın oynayacağımız karşılaşmadan taraftarlarımızı tribünde görmek istiyorum. Taraftarlarımızın destekleriyle biz Karsspor’u zirveye taşıyacağız” diye konuştu.

Torulspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayan Karsspor maç saatini bekliyor. Hotel Cheltıkov’da düzenlenen kahvaltının ardından Hasan-ı Harakani Türbesi’ni de ziyaret eden yeşil beyazlı ekip, daha sonra tesislere geçti.

Karsspor Torulspor Karşılaşması 21 Eylül 2014 Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Özgür İbiş, Şeyhmus Baysal, Burak Kızılırmak hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi ise Cumali Duru.

Öte yandan Amatör Sporlar Konfederasyonu (ASKF) Kars İl Başkanı Burhan Taş, Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız’a spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

20140920aw197582_03.jpg

20140920aw197582_04.jpg

20140920aw197582_05.jpg

20140920aw197582_01.jpg

20140920aw197582_06.jpg

20140920aw197582_02.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler