Madak: Türkiye’nin 3 Numarası Kars’tan

Madak: Türkiye’nin 3 Numarası Kars’tan

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sevim Sayım Madak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Karslı olmasının büyük avantaj olduğunu söyleyerek, “Türkiye’nin 3 numarası Kars’tan” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Atatürk Caddesi ve Faikbey Caddesinin kesiştiği At Heykeli önünde ‘Evet Standı’ açıldı.

AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, “6 Mart’tan sonra Kars’ta 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum için çalışmalarımızı hızlandırdık. Kadın kolları olarak ara vermeden sahadan çalışmalarımız, çat kapı seçmen ziyaretlerimiz, ev toplantılarımız, hasta ziyaretlerimiz, engelli ziyaretlerimiz devam ediyor. Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyemiz Sevim Sayım Madak’ın da birlikteliği ve sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ın destekleri ile bugün Evet Standımızı açtık. Burada halkımıza neden evet demeleri gerektiklerini anlatarak “Evet” yazılı broşürlerimizi dağıtacağız.” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sevim Sayım Madak ise 25 Şubat’ta Evet kampanyasına start verdiklerini dile getirerek, “Ben tabi görevim gereği birçok illeri geziyorum. Son 1 haftadır da Kars’tayım. Kars çok şanslı bir şehir, bir kere Türkiye’nin 3 numarası buradan, Bakan beyin burada çok büyük bir teveccühü var.” diye konuştu.

AK Parti Kadın Kollarının çalışmalarına da değinen Madak, “Yaklaşık 70-80 kadın ile sahadayız. İlmek ilmek sokakları, caddeleri, mahalleleri dolaşıyoruz. Bizim sürekli kadınlarla sıcak temasları olan bir teşkilatız, dünyada da en büyük teşkilata sahibiz. 4,5 milyon kadın üyesi olan bir partiyiz. Kadınlarımızın burada çok fedakarlıkları var, söz memleket olunca kadınlarımız çocuklarını evde bırakarak buraya geliyorlar, nöbet çıkıp geliyorlar. Söz memleket ise gerisi teferruat oluyor.” dedi.

madak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(1).jpgmadak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(2).jpgmadak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(3).jpgmadak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(4).jpgmadak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(5).jpgmadak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(6).jpgmadak-turkiye’nin-3-numarasi-kars’tan-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler