Madde bağımlığının zararlarını tiyatro sahnesinde anlattılar

Madde bağımlığının zararlarını tiyatro sahnesinde anlattılar

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı, uyuşturucu ve madde bağımlılığının zararlarını konu edinen ‘Cehalet’ adlı tiyatro gösterisini gerçekleştirdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, Kars Belediyesi Çok Amaçlı Salonda gösterime sunulan tiyatronun Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Gösterim öncesi konuşan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, gençliğin İstikbal, ümit ve yarınlara açılacak olan kapıların anahtarı olduğunu söyledi.

Sağlıklı gençliğin önemine değinen Güngör:  “Atalarının tertemiz hatıralarını kendine rehber edinen, maziden aldığı ilham ile geleceğini tayin edecek olan Türk gençliği bizatihi milletimizin geleceğidir.  Türk milletinin istikbali olan Türk gençliği ecdadına ve Tarihine karşı sorumludur. Bu sorumluluk ise tam anlamıyla yüksek bir vasfa sahip olabilmektir. Türk gençliğinin eğitimli ve donanımlı yetişmesi kadar, sağlıklı bir bedene sahip olması da mecburidir. Bugün sağlıklı bir bedenin çeşitli düşmanları vardır, ancak en büyük düşman uyuşturucu maddeler ve madde bağımlılığıdır. Küresel sermaye sahiplerinin ve iş birlikçilerinin, kazanmayı hedefledikleri kara paralar gençlerimizin sağlığını bozmakta yada ölümüne sebep olmaktadır. Türk milletinin vicdanı ve Türk gençliğinin şaşmaz adresi olan Ülkü Ocakları her konuda sorumluluk almaya, sorunlara çözüm üretmeye, katkı sunmaya hazırdır. Hele ki Türk gençliğinin aleyhine olan her türlü mesele karşısında, Bir dağ gibi durmayı kendine şiar edinmiştir. Ülkü Ocakları olarak artan ve çok küçük yaşlara kadar ulaşan, uyuşturucu kullanımının farkındayız. Bir Türk gencinin, uyuşturucu nedeni ile yok olması başta ailesinin ve sonradan milletimizin geleceğinin kararması demektir. Meydana gelen tehlikeyi görüyoruz, dün olduğu gibi bugünde Türk milletinin aleyhine olan her şeye karşı mücadele etmeye kararlıyız. Yeni cephemizin adı ‘’Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığıyla savaştır’’. Türk gençliğinin sağlığını ve geleceğini tehdit eden bir unsur Türk milletinin ve Türk devletinin bekasını tehdit ediyor demektir. Türk gençliğinin uyuşturucu ile zehirlenmesine izin vermeyeceğiz. Bu zehir ticaretini ve tacirlerinin karşısında sonuna kadar Ülkü Ocakları olarak duracağımızı beyan ediyoruz. Omuz omuza vererek birlik ve beraberlik içinde, şuurlu bir şekilde. Türk gençliğini bu illetten koruyacağız buna inanıyoruz. Bu vesile ile Türk gençliğine seslenmek istiyorum; Uyuşturucu kullanmak sağlığınızı ve geleceğimizi yok eder. Uyuşturucu kullanma Damarlarındaki asil kanı kirletme. Tiyatro oyununun yazarı ve yönetmeni hayati sarı ve Ekibine teşekkür ediyorum. İyi seyirler diliyorum ‘’ne mutlu türküm diyene’’ dedi.

madde-bagimliginin-zararlarini-tiyatro-sahnesinde-anlattilar-(1).jpgmadde-bagimliginin-zararlarini-tiyatro-sahnesinde-anlattilar-(2).jpgmadde-bagimliginin-zararlarini-tiyatro-sahnesinde-anlattilar-(3).jpgmadde-bagimliginin-zararlarini-tiyatro-sahnesinde-anlattilar-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler