Maskan'dan, Digor Ziraat Odası’na ziyaret

Maskan'dan, Digor Ziraat Odası’na ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan, Kars'ın Digor ilçesini ziyaret ederek Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi ve yönetimiyle görüşme yaptı.

TZOB Başkanı Maskan, Digor Ziraat Odası’nı ziyaret etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan, Kars’ın Digor ilçesini ziyaret ederek Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi ve yönetimiyle görüşme yaptı.

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan’ı, Digor Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu üyeleri ve diğer İlçe Ziraat Oda Başkanları karşıladı. Yöredeki  halkın çiftçilikte karşılaştığı problemleri  ziraat oda başkanlarından dinleyen  Maskan, Digor Ziraat Odası’nın faaliyetleri konusunda da memnuniyetini dile getirdi.

Maskan, Kafkas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Digor Ziraat Odası’nın daha yeni kurulmuş bir kurum olmasına rağmen yaptığı faaliyetlerle diğer yeni kurulan Ziraat Odaları için örnek teşkil ettiğinin altını çizdi. Yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini de dile getiren Maskan, özellikle çiftçi sorunlarına yönelik Digor Ziraat Odası tarafından yapılan projelerin yerinde ve ihtiyaçlara uygun olarak öncelikli bir sıralama ile gerçekleştiğinin vurgusunu yaptı. Digor Ziraat Odası tarafından alınan araçları, yapılan projeleri ve yeni alınan taşınmaz konusunda oldukça memnun olan Maskan, önümüzdeki yılda Çiftçi Kayıt Sistemi’nin Ziraat Odalarına geçmesi ile her İl’de bir pilot Oda seçileceğinin bunun içinde Kars’ta bu alt yapıya uygun olarak yapılan faaliyet ve düzenli çalışma ortamı olarak Digor Ziraat Odası’nın uygun olduğunu vurguladı. 

Önceki ve Sonraki Haberler