Matematiğin Önemi Konuşuldu!

Matematiğin Önemi Konuşuldu!

Kafkas Üniversitesi’nde “Dünden Bugüne Matematiğin Önemi” konulu konferans düzenlendi.

Çimen BAYRAM / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi'nde, Türkiye Bilimler Akademisi tarafından “Üniversite Konferansları Programı” çerçevesinde, Akademi Asil Üyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın konuşmacı olarak katıldığı “Dünden Bugüne Matematiğin Önemi” konulu konferans düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Türkiye Bilimler Akademisi’nin görsel tanıtımıyla devam etti. Akademi Asil Üyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın verdiği “Dünden Bugüne Matematiğin Önemi” konulu konferansın ardından program sona erdi.

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Yüksek, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

matematigin-onemi-konusuldu!-(3).jpgmatematigin-onemi-konusuldu!-(1).jpgmatematigin-onemi-konusuldu!-(4).jpgmatematigin-onemi-konusuldu!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler