Mehmetçiğimizin Arkasında, Milletimizin Yanındayız.. Süresiz Kokart Eylemindeyiz..

Mehmetçiğimizin Arkasında, Milletimizin Yanındayız.. Süresiz Kokart Eylemindeyiz..

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Kars İl Başkanı Dursun Gören, "Mehmetçiğimizin Arkasında, Milletimizin Yanındayız..Süresiz Kokart Eylemindeyiz.."

Gören'in yaptığı basın açıklaması şöyle: 

20 Ocak 2018 Tarihinde başlayan Zeytindalı operasyonu ile hedeflenen "Terörün Son Bulması", "Sınır Güvenliğinin Sağlanması" ve "Ülkemizde Misafir Olan Suriyelilerin Ülkelerine Dönüşün Sağlanması" konularında Türk Ordumuza Üstün Başarılar Dileriz.

Dün olduğu gibi bugünde TEÇ-SEN - Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak Askerimizin Arkasındayız ve Milletimizin Yanındayız..

Bu Sebeple; Zeytindalı operasyonu bitene, Terörün Kökü Kuruyana, Askerimiz, evlatlarımız yurda dönene kadar, bir gün değil, ebediyen Mehmetçiğimizin Yanındayız... Sendika Genel Merkezi olarak Üye Olsun veya Olmasın Tüm Eğitim Çalışanlarıyla "KOKART EYLEMİ"ndeyiz.

Tüm Teşkilatlarımızla birlikte, eğitim çalışanlarının onurlu ve gururlu duruşuyla, zafere olan inancımızın tamlığıyla, aynı ruh ve birlik içinde bu zor günleri de birlikte aşacağız. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ve Okul ve Kurumlarda görev yapan tüm eğitim çalışanları, mesai saatlerinde, görev başında, yakalarına kokartı takarak görevlerini ifa edeceklerdir.

NOT:  DESTEK EYLEMİ İÇİN HAZIRLANAN KOKARTLARA İL BAŞKANLARIMIZDAN VE SOSYAL MEDYADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler