Meral Akşener Karslılara hitap etti

Meral Akşener Karslılara hitap etti

İyi Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener partisinin Kars mitingine katılmak için havayoluyla Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Cumhuriyet Meydanında İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya, milletvekili adayları Yüksel Akbaba, Ahmet Aküzüm ve Hikmet Şimşek ile birlikte, Harakani Havalimanından miting alanına uzun araç konvoyu eşliğinde geçen Akşener, seçim otobüsü üzerinden halkı selamladı.

Akşener daha sonra partisinin düzenlediği mitingde yağmur altında Karslılara hitap etti. Akşener konuşmasına başlamandan önce ön sırada bulunan kadınlar, kendisine eşarp verme yarışına girdi. Devam eden yağmur nedeniyle Akşener konuşmasını kısa tuttu.

Konuşmasında Kars’ın İsviçre’den daha güzel bir şehir olduğuna dikkat çeken Akşener, “Kars’a uçakla inerken misafirler getirdik yanımızda, herkesin ağzından Kars’ın siluetini görünce şu cümle döküldü; ‘aaaa burası İsviçre’den güzel.” Şimdi Türkiye’nin potansiyeli çok yüksek Türkiye’nin coğrafyası muhteşem, Kars İsviçre’den güzel, bir başka şehrimiz İngiltere’den güzel, bir başka şehrimiz İtalya’dan güzel, Fransa’dan güzel Ama bir özelliğimiz var bu potansiyelimizi, bu güzelliklerimizi bugüne kadar değerlendirme fırsatı bulunamadı. Kars hayvancılığın, Kars iyi eğitimin, Kars herkese karşı dostça kardeşçe bakmanın yeridir, Kars eğitim seviyesi en yüksek yerlerimizden şehirlerimizden biridir, Kars tarihiyle barışık bir şehirdir ve Kars her şeye layık bir şehrimizdir. İnsanıyla, potansiyeliyle, tabiatıyla ve onun tarihiyle.” dedi.

Akşener daha sonra Iğdır’da düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere Kars’tan ayrıldı.

meral-aksener-karslilara-hitap-etti-(7).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(8).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(9).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(10).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(1).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(2).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(3).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(5).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(6).jpg2348_20180620150059.jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(12).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(13).jpgmeral-aksener-karslilara-hitap-etti-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler