Mesafe Çocukları Güldürmeye Engel Değil

Mesafe Çocukları Güldürmeye Engel Değil

Dost elini Türkiye’nin dört bir yanına uzatan Çankaya Belediyesi, bu kez de Kars’taki öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Boyalı Köyü azalarının Çankaya Belediyesi ile iletişime geçmesi üzerine Boyalı Köyü İlkokulu’nda okuyan öğrencilere bot, kırtasiye ve saat hediye edildi. 

Konu eğitim olunca sınır tanımayan Çankaya Belediyesi, Kars’ın Sarıkamış İlçesi Boyalı Köyü İlkokulu öğrencilerine bot, kırtasiye ve saat hediye etti. Sarıkamış İlçesine bağlı Boyalı Köyü azalarından Levent Doğan, Kemal Güvenç, Süleyman Alıcı ve Tamer Şahin Çankaya Belediyesi’ne ulaşıp köylerinde eğitime devam eden çocuklar için kırtasiye desteği istediler.

Kars’tan gelen sesi karşılıksız bırakmayan Çankaya Belediyesi, Boyalı Köyü İlkokulu’nda okuyan miniklere içerisinde bot, kırtasiye malzemesi ve saat bulunan hediye paketlerini ulaştırdı. Köy azalarının eline ulaşan paketler okul öğretmeninin gözetiminde ilkokul çocuklarına dağıtıldı. Boyalı Köyü’nde yaşayıp ortaokulu başka bir ilçede okuyan çocukların hediyesi ise ailelerine teslim edildi. Binlerce kilometre uzaktaki çocukların yüzünü güldürmeyi başaran Çankaya Belediyesi, eğitim alanındaki desteklerini yurdun her köşesine ulaştırmayı sürdürüyor. iha

Önceki ve Sonraki Haberler