Mevlana Haftasında Anlamlı Gösteri

Mevlana Haftasında Anlamlı Gösteri

Mevlana Haftası vesilesiyle Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde Kümbet Köyü Şehit Harun Boy İlkokulu öğrencileri Mevlana Konulu Tiyatro ve Semazen gösterisi sundular.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Gösteriye Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul yönetici ve öğretmenlerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katılırken, minikler sergiledikleri semazen gösterisindeki performanslarıyla büyük beğeni topladılar. 

Kaymakam Önder; Mevlana'nın insanlığa yaptığı çağrıyla, sevgi temelli, hoşgörü ve birlik olmaya dayanan bir hayat felsefesinin çocuklarımıza da aşılanmasının önemine değinerek, gösterdikleri keyifli sunumlarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik etti.

Gösteri sonrası öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Önder, okul yöneticileriyle birlikte okul ve sınıflarda incelemelerde bulunarak okuldan ayrıldı.

mevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(1).jpgmevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(2).jpgmevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(3).jpgmevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(4).jpgmevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(5).jpgmevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(6).jpgmevlana-haftasinda-anlamli-gosteri-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler