MHP İl Başkanı Yaver Özcan: Evet Diyeceğiz

MHP İl Başkanı Yaver Özcan: Evet Diyeceğiz

Kars Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yaver Özcan, Referandum öncesi esnaf ziyaretlerine başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, Kars’ın Selim İlçesini ziyaret ederek esnaflara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ve Yeni Anayasa Referandumuna ‘Evet’ demenin neden gerekli olduğunu anlattı.

Başkan Özcan, Kars’ta yaptıkları referandum toplantısında aldıkları ‘Evet’ kararını Selim’de esnaflara anlattı. Selim’de dükkan gezerek hem esnafla hasbihal eden hem de “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini” ve “Yeni Anayasa Referandumunda” ‘Evet’ demenin neden gerektiğini anlatan Başkan Özcan, “Ülkemizin bölünüp parçalanması için hevesle mücadele veren kesimlere fırsat vermemek için milli birlik beraberliğimizin güçlü olması için ‘Evet’ diyeceğiz.” dedi.

Kars’ta MHP olarak ‘Evet’ dediklerini hatırlatan Başkan Özcan, “Biz parti olarak savunduğunuz şey ülkenin bekası, Cumhuriyetin idaresi, milli mutabakatın kolay sağlanması, milli birliğin kolay sağlanması, misakı milli sınırlarımızın korunması, terörün ülkemizden temizlenmesi, dış güvenliğin sağlanması, iş güvenliğinin sağlanması, anayasa değişikliği ile daha kolay bir hale geleceğine inandığımız için ‘Evet’ diyoruz. Son zamanlarda biliyorsunuz gerek içerde gerek dışarda yaşanan gelişmeler ülkemizi zaman zaman sıkıntılı durumlara sokmuştur. En son 15 Temmuz hadisesi milletimizi üzmüştür. Böyle bir tehlikeli hareketin ülkemizde vuku bulması birçok ülkeyi sevindirmiştir. Ülkemizin bölünüp parçalanması için hevesle mücadele veren kesimler var. Bu kesimlere fırsat vermemek için milli birlik beraberliğimizin çok güçlü olmasına gerektiğine inanmak için bu kampanya da ‘Evet’ diyeceğiz.” diye konuştu.

mhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(1).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(2).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(3).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(4).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(5).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(6).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(7).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(8).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(9).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(10).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(11).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(12).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(13).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(14).jpgmhp-il-baskani-yaver-ozcan-evet-diyecegiz-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler