MHP Kağızman İlçe Teşkilatı 14. Olağan Kongresini Yaptı

MHP Kağızman İlçe Teşkilatı 14. Olağan Kongresini Yaptı

MHP Kağızman İlçe Teşkilatı 14. Olağan Kongresine katılan MHP İl Başkanı Yaver Özcan, yapılan kongreden sonra esnafları gezerek ‘Evet’ oyu için destek istedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kağızman İlçe Yönetim Kurulu Seçimi, Kağızman Belediye düğün Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığı’na MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, divan üyeliğine ise Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız getirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda, hesapların gelir gider açıklaması yapıldı. MHP Kağızman İlçe Başkanı Metin Toper ile Metin Bingöl aday olurken son değişiklik nedeniyle Metin Bingöl adaylıktın çekilince yerine Başkan adayı olarak Aykut Bingöl getirildi. Metin Toper ve Aykut Bingöl başkanlığa aday olduklarını açıklayarak listelerini oluşturup seçime girdi. 366 delegenin olduğu oylamada 213 oy kullanıldı. Yapılan sayım sonucunda Metin Toper 86, Aykut Bingöl ise 127 oy aldılar.127 oy ile Kağızman Milliyetçi Harekat Partisi’nin ilçe başkanı Aykut Bingöl oldu. Aykul Bingöl'ün Asıl Yönetim Kurulu Listesi’nde şu isimler yer aldı: Metin Ozan Bingöl, Öner Çevik, Enver Öztürk, Yaşar Keler, Sadık Dilli, Selahattin Nuray, Özcan Kadak, Faruk Ağır, Yılmaz Sakinci, Ali Nuray, Ahmet Dalkılıç, Ümmet Köse, Hikmet Öztürk, Mahmut Koman. İl Delegeleri ise şöyle: Nevzat Yıldız, Battal Atış, Adil Çelik, Aydın Çolak, Rafet Öztürk, Halit Erguvan, Halit Şen, Aykut Bingöl, Öner Çevik, Sülettin Şen, Sedat Nuray, Murat Öztürk, Salih Nuray ve diğerleriyle birlikte 51 üyeden oluştu.

Kağızman MHP İlçe Belediye Başkanı Nevzat Yıldız yeni seçilen parti başkanına ve partililere yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Parti Kağızman teşkilatı bugün en güzel bir gününü yaşamıştır. Bugün burada yeni seçilen Aykut Bingöl başkanımız ile partimizin çıtasını her zaman olduğu gibi yükseltmek için hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor.” dedi.

MHP Eski İlçe Başkanı Metin Toper ise “Bu görevi dün taşıdığımız gibi yarın da en iyi bir şekilde taşıyacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyoruz. Bu bayrağı yeni başkana devrediyor ve sözü kendisine bırakıyor ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yeni seçilen Parti Başkanı Aykut Bingöl ise duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Bende başkanımdan aldığım bu bayrağı en yüksek çıtaya çıkaracağıma söz veriyorum. Başkanımın engin tecrübelerinden ve düşüncelerinden her zaman yararlanacağım. Bizim partimiz birlik partisidir. Dayanışma partisidir. Bizim ilçemizde küskünlüğe, kırgınlığa hiçbir zaman müsaade etmeyeceğim. Hepinizin gösterdiği birlik ve beraberlik dolayısı ile ALLAH sizlerden razı olsun. Seçimde iki aday arkadaş yarıştık. Bu yarış gönül birliği içerisinde sürdü ve sonuçlandı. MHP ailesinin en güzel tarafı geçmişten günümüze kadar yapılan seçimlerde birlik ve beraberliğini korumuş olmasıdır. Bugün yine bunu yaşayarak gördük. Kaybeden ve kazanan taraf arasında hiçbir küsü olmadı. Birbirimizi tebrik ederek aynı parti çatısı altında partimizi yücelterek önümüzdeki seçimlere hazırlayacak ve vatanın, milletlin hizmetinde çalışmak için çaba göstereceğiz.”

Düzenlenen MHP Kağızman İlçe Yönetim Kurulu Seçimi sonra MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ile birlikte esnafları gezerek 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa referandumunu anlatarak ‘Evet’ oyu için destek istediler.

mhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(1).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(2).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(4).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(3).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(5).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(6).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(7).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(8).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(9).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(10).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati-14.-olagan-kongresini-yapti-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler