MHP’den Bir Aday Daha Çekildi!

MHP’den Bir Aday Daha Çekildi!

Muharrem Yıldız adaylıktan çekildi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kars 2. sıradan milletvekili aday adayı Muharrem Yıldız sağlık sebeplerinden dolayı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İşte Muharrem Yıldız'ın yazılı olarak yaptığı o açıklama:

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İli 2. Sıra Milletvekilliği Adaylığından çekildiğimi kamuoyuna üzülerek bildiriyorum.

Aday adaylığı sürecinde yaşamış olduğum sağlık sorunlarım nedeniyle doktorlarımın uygun gördüğü tedaviye başlanabilmesi için Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerdeki Milletvekilliği adaylığımdan çekildiğimi değerli dava arkadaşlarıma ve Kars kamuoyuna arz ediyorum.

Karslı hemşerilerime, aday adaylığı ve adaylık sürecinde göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Siz değerli dava arkadaşlarım ve Karslı hemşerilerim hakkınızı helal ediniz. Benimde sizler üzerinde bir hakkım varsa helal olsun. Hayır dualarınızı eksik etmemenizi temenni ediyorum.

Sağlık, siyasetten, paradan ve herşeyden daha önde gelmektedir. Sağlığım el verdiği müddetçe Kars’ın Karslıların ve Karsspor’un maddi manevi yanında olacağımı bilmenizi istiyorum. 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin, Milletimize ve Karslı Hemşerilerimize Hayırlı Olmasını Yüce Allah’tan 

Niyaz Ediyorum…

Muharrem Yıldız
Kars Spor Kulubü Başkanı

Kaynak: haberhergun.com

Önceki ve Sonraki Haberler