Milletvekili Aday Adayı Remzi Aras Kağızman’da!

Milletvekili Aday Adayı Remzi Aras Kağızman’da!

Ak Parti Kars kurucu üyesi ve eski il başkanı ve işadamı Remzi Aras 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimde Ak Parti Kars Milletvekili aday aday olarak resmi müracaatını yaptıktan sonra gezi ve ziyaretlerine başladı.

Milletvekili Aday Adayı Remzi Aras Kağızman’da!

Ak Parti Kars kurucu üyesi ve eski il başkanı ve işadamı Remzi Aras 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimde Ak Parti Kars Milletvekili aday aday olarak resmi müracaatını yaptıktan sonra gezi ve ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda Kağızman’a giden Aras, büyük bir kalabalık eşliğinde karşılanandı ve Ak Parti Kağızman ilçe Başkanı Erdoğan Demirden’i ziyaret etti. Burada partililerle sohbet eden daha sonra ilçede vefat edenler için taziye ziyaretlerinde bulundu. Aras, daha sonra vatandaşlarla birlikte, çeşitli parti üyelerinin de bulunduğu bir grupla kahvehane sohbeti etti. Kağızman’ı sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Aras, “Kağızman bizim doğduğumuz topraklardır. Biz bu toprakları hiçbir zaman terk etmedik. Kağızman halkı her şeyin en güzeline laik. Hemen hemen her hafta ziyaret ettiğim memleketimde hemşehrilerimle gönül sohbetleri yapıyoruz.” diye konuştu.

ARAS’TAN ESNAF ZİYARETİ

Kars eski Kızılay Şube Başkanı, AK Parti Kars eski il Başkanı işadamı Remzi Aras ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarının sıkıntılarını dinleyen Aras, ilçe merkezinde coşkulu bir kalabalık eşliğinde dolaşırken, ilçede yani açılan işyerlerine de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İLÇE HALKINDAN ARAS’A TEŞEKKÜR

Ak Partiden Kars Milletvekili Aday Adayı olan Remzi Aras’a destek vereceklerini söyleyen  vatandaşlar Remzi Aras’a memleketini unutmayıp sürekli ziyaret ettiği için teşekkür etti. Vatandaşlar, “Remzi Aras, memleketini ve ilçe halkını hiçbir aman yalnız bırakmadı. Cenazede, düğünde acı ve tatlı günde ilçe halkının yanında olan Aras’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Kağızman güzel bir ilçe Kağızman’ın bağrında yetişen Remzi Aras Kağızman’ı bir an olsun boşlamadı ve unutmadı. İnşallah vekilde olursa bizleri ve Kars halkını asla unutmayacak tüm aday adaylarımıza da başarılar dileriz.” diye konuştular. 

Önceki ve Sonraki Haberler