Milletvekili Arslan ve Beyribey, Kağızman İlçe Meclis Toplantısına Katıldı

Milletvekili Arslan ve Beyribey, Kağızman İlçe Meclis Toplantısına Katıldı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, Kağızman’da genişletilmiş ilçe meclisi toplantısına katıldılar.

AK Parti İlçe Başkanlığına gelen vekilleri coşkulu bir kalabalık karşıladı. Milletvekilli Arslan, hemşerilerine yaptığı konuşmada kendilerini yalnız bırakmayarak bu denli yüksek bir katılım karşında çok mutlu olduğunu söyledi.

Arslan, “Herkes görüyor ki biz hep buradayız. Neredeyse haftada bir defa Kars veya ilçelerdeyiz. Seçim döneminde neye söz verdiysek yaptık veya temelini attık.

Kağızman’da 150 yataklı hastane olacak deselerdi bundan 10 yıl önce kimse inanmazdı veya her köyde okul çok şükür AK Parti farkı ile hiçbir şey hayal değil gerçek oluyor.” diye konuştu.

Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyiribey, daha sonra ilçedeki taziye çadırlarını ziyaret edip cenaze sahiplerine baş sağlı dileyerek ilçeden ayrıldı.

milletvekili-arslan-ve-beyribey,-kagizman-ilce-meclis-toplantisina-katildi-(1).jpgmilletvekili-arslan-ve-beyribey,-kagizman-ilce-meclis-toplantisina-katildi-(2).jpg

iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler