Milletvekili Beyribey'in 23 Nisan, Ebeler Haftası ve Miraç Kandili Mesajı

Milletvekili Beyribey'in 23 Nisan, Ebeler Haftası ve Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ebeler Haftası ve Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Beyribey'in 23 Nisan Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Beyribey'in yayınladığı mesaj şöyle:

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin ifadesidir.

Sevgili Çocuklarımız, Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Türkiye’miz; gelecekteki güçlü, müreffeh ve lider ülke konumuna omuzlarınızda yükselerek ulaşacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor sevgiyle gözlerinizden öpüyorum.

Milletvekili Beyribey'in Ebeler Haftası Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Ebeler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Beyribey'in yayınladığı mesaj şöyle:

"Ülkemizin en ücra köşelerinde, gece gündüz demeden hizmet aşkıyla görev yapan, sağlık hizmeti temsilcisi olan ebelerimizin sunduğu hizmetin değeri tartışılmazdır. Doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemde anneye ve bebeklere bakım veren ebeler, yeni bir canlının dünyaya gelmesine yardımcı olan, anneyi en iyi anlayan ve bu mucizevî olaya ilk tanıklık edenlerdir. Anne ve bebek sağlığı hizmetlerinde sağlık teşkilatımızın can damarı konumunda olan ebelerimizin gösterdiği üstün gayret her zaman takdire şayandır. Ebelerimize bu zor ve onurlu görevlerinde başarılar diler, Ebeler Haftasını en içten duygularımla kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim."

Milletvekili Beyribey'in Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Beyribey'in yayınladığı mesaj şöyle:

Mübarek üç aylar içerisinde yer alan Miraç Gecesinin merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bir gün olduğunu hatırlatan Beyribey, “Miraç Gecesi, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu sınırsız bir yükseliştir. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü, uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.” Bu duygu ve düşüncelerle; bu mübarek ve anlamlı gecenin sevgi, barış, kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini ve tüm dualarımızın kabulünü temenni ediyor, ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi hakkında hayırlara vesile olması dileğiyle Miraç Gecenizi kutluyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler