Milletvekili Seçiminin Ardından ...

Milletvekili Seçiminin Ardından ...

26. Dönem AK Partiden Kars Milletvekilliğine seçilen Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ile AK Parti Kars il Başkanı Adem Çalkın il ve ilçe teşkilatları üyeleri Sarıkamış’ta düzenlenen toplantıda seçimde verilen destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Tacettin DURMUŞ / SARIKAMIŞ

Milletvekilleri ile gelen partilileri, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul,26.dönem Kars Miiletvekili 3. Sıra adayı Suat Ögel ile eski ve yeni parti meclisi üyeleri karşıladı.

Sarıkamış Belediyesi Düğün salonunda düzenlen toplantıyla seçim sonrası kazanılan zafer nedeniyle Sarıkamışlı vatandaşların verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Kars il Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, teşekkür konuşması yaptı.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, burada yaptığı konuşmada, seçimlerde tüm partililerinin gece gündüz çalışarak verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını söyledi.

Şehitler diyarı Sarıkamış’ın 1 Kasım seçimlerinde AK Partinin tek başına iktidar olması yönünde çok güçlü destek verdiğini belirterek, şunları konuştu: ”Dün seçim sandıklarında ortaya çıktı. Sarıkamış ben davama sahip çıktım, ben şehit ecdadımın ruhunu şad ediyorum. Ben topraklarıma sahip çıkıyorum dedi. Allah sizden razı olsun, Sarıkamışlılar. Sarı kamışla birlikte 7 ilçemiz il merkezimiz eğer desteğini vermeseydi böyle olmazdı. Kars’ın her tarafında güçlü çıktık ama en büyük destek Sarıkamış’tan geldi. Biz diyoruz ki Kars’ı Sarıkamış’ı bölgenin cazibesi haline getirmek için çalışacağız.13 Yılda yaptıklarımız bunların ispatıdır. İnşallah bunları gelecekte katlayarak devam ettireceğiz. Güçlü bir iktidarla omuzumuza yüklediğiniz sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceğiz.”

Milletvekilli Selahattin Beyribey’de, Sarıkamış her dönem partilerine güçlü destek verdiğini ifade ederek, bundan sonraki dönemlerde şehitler diyarı, turizm cenneti ilçeye hizmetlerin daha da artarak devam edeceğini belirtti.

AK Parti Kars 3.sıra milletvekilliğine seçilemeyen Suat Ögel, ise Sarıkamış’ta AK Partinin tel başına iktidara gelmesi için hemşerilerinden güçlü destek aldığını ancak Kars’tan iki milletvekili çıkarabildiklerini anımsatarak, Sarıkamış halkının gencinden yaşlısına, herkesin büyük katkı verdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

milletvekili-seciminin-ardindan-..-(7).jpgmilletvekili-seciminin-ardindan-..-(6).jpgmilletvekili-seciminin-ardindan-..-(5).jpgmilletvekili-seciminin-ardindan-..-(4).jpgmilletvekili-seciminin-ardindan-..-(3).jpgmilletvekili-seciminin-ardindan-..-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler