Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’ın Öğretmenler Günü mesajı

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’ın Öğretmenler Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladı mesaj şöyle: 

"Yüksek istikbalimizin mimarı ve bir irfan ordusu olan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

Kutsal öğretmenlik mesleği, toplumun en büyük düşmanı olan cehaletin izalesinde öncü bir rol oynamakta ve insan yetiştirerek gelecek inşa etmektedirler. Körpe dimağlar, bu kutsal mesleğin tezgâhında yüksek istikbalimiz için yoğrulmaktadırlar. Dolayısıyla istikbalimizin mimarları olan öğretmenlerimiz, her türlü zorluğu aşarak başarı dolu parlak bir geleceğe ulaşmamızda çok önemli bir görev üstlenmektedirler.

Müreffeh bir toplum olmamızda öncü rol oynayan öğretmenlerimiz, her zaman hayırla ve sitayişle yâd edilmeye, hak ettikleri hürmeti ve kıymeti görmeye layıktırlar. Cefakâr, fedakâr ve emektar öğretmenlerimiz, faydalı nesiller yetiştirmek için kutsal mesleklerini aşkla ve şevkle yapmaktadırlar. Bu itibarla kıymetli öğretmenlerimize çok şey borçluyuz.   

Bu duygularla, sağlıklı, huzurlu ve güven içinde başarı dolu mutlu bir yaşam dileğiyle, tekrar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler