Milletvekillerimizden Selim'e Müjde!

Milletvekillerimizden Selim'e Müjde!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars-Sarıkamış yolunun Selim ilçe geçişinin sıcak asfalt yapılması ile ilgili ihalenin gerçekleştirildiğinin müjdesini verdiler.

Milletvekillerimizden Selim'e Müjde!

Tacettin DURMUŞ / KARS

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars-Sarıkamış yolunun Selim ilçe geçişinin sıcak asfalt yapılması ile ilgili ihalenin gerçekleştirildiğinin müjdesini verdiler.

Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada: Kars-Selim-Sarıkamış bölünmüş yolunun sıcak asfalt yapılması ve yol güzergâhındaki standardın yükseltilmesi çalışmalarının da devam ettiğini müjdelediler. Vekiller ayrıca ana yolun Selim' e girişinden başlayarak, istasyon istikametindeki ilçe çıkışına kadar olan kısmın sıcak asfalt ve istasyona kadar da kaplama yapılması talepleri kapsamında, Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli girişimlerin yapıldığını da bildirdiler.

Mevsim şartları nedeniyle işe Nisan ayında başlanacağını ve üç ay içerisinde de bitirileceğini de belirten Arslan ve Kılıç, hazırlanan proje kapsamında ihale yapıldığını ve yaklaşık 2 milyon TL ye mal olacak işin yüklenicisi firmasının da belirlenerek sözleşmeye davet edildiğine de açıklamalarında yer verdiler.

Şu zamana kadar Kars halkına verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu ile daha da güzelleşecek Selim’e ve Selimli halkına,’ hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan vekiller: “Genel Müdürlüğün uygun görüşü çerçevesinde, Kars Karayolları Bölge Müdürlüğümüz yerinde gerekli mühendislik çalışmalarını yapmış ve Şehir Geçişi projesi kapsamında; Sıcak asfaltın yanı sıra Tretuvar (andezit), bordür ve drenaj çalışması ile çevre düzenlemesinin de yapılması kararlaştırılmıştır. “dediler.

HAKLI GURURU YAŞIYORUZ

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada ayrıca Kars'ın dört ana giriş yolu ile birlikte Mihralibey Köprüsü ve Sarıkamış şehir merkezinde ve diğer ilçelerde yaptığı işlerin yanı sıra Kars'ın bütün bölgelerini şantiyeye çeviren Kars Karayolları Bölge Müdürlüğünü açmak uğruna verdiğimiz mücadelenin de haklı gururunu yaşadıklarını da söylediler.

Vekiller, 18. Karayolları Bölge Müdürlüğünün ilimizde açılmasını kabul eden Hükümete ve Ulaştırma Bakanı ile çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak Kars’ın kurtuluş yıldönümü olan 30 Ekim 2011 tarihinde Bölge Müdürlüğünü kuran Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü yetkili ve çalışanlarına da tekrar teşekkür ettiklerini de bildirdiler.

milletvekillerimizden-selime-mujde!-(1).jpg

milletvekillerimizden-selime-mujde!-(2).jpg

milletvekillerimizden-selime-mujde!-(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler