Milletvekillerinden Bir Müjde Daha!

Milletvekillerinden Bir Müjde Daha!

Kılıç ve Arslan: “Kars merkez ve ilçelerine yapılacak halı sahalardan biri, Karsspor'un futbolcularının antrenman yapabilmeleri için kulüp tesis alanı içerisinde inşa edilecek.”

Milletvekillerinden Bir Müjde Daha!

Tacettin DURMUŞ / KARS

AK Parti Kars Milletvekilleri Kılıç ve Arslan, yaptıkları ortak açıklamada, girişimleri sonucu Kars merkez ve ilçelerine 7 adet kapalı halı saha yapılacağının müjdesini verdiler.

Kılıç ve Arslan: “Kars merkez ve ilçelerine yapılacak halı sahalardan biri, Karsspor’un futbolcularının antrenman yapabilmeleri için kulüp tesis alanı içerisinde inşa edilecek.” dediler.

Kış şartlarının uzun sürdüğü ilimiz merkezde ve ilçelerde halkın daha iyi koşullarda spor yapmalarını temin etmek amacıyla girişimlerde bulunduklarını açıklayan Kılıç ve Arslan: “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Böylece Spor Toto Teşkilat Başkanlığından temin edilen 1 milyon 750 bin TL ödenek ile soyunma mahalleri ve ıslak alanları olan 7 adet kapalı halı saha yapılacaktır.” Dediler.

İl merkezinde yapılacak olan ikisi halı sahanın okulların yoğun olduğu bölgede ve diğer halı sahanın ise Karsspor’un futbolcularının antrenman yapabilmeleri için klüp tesis alanı içerisinde yapılacağını da belirten Kılıç ve Arslan, halı saha ihtiyacı olan Sarıkamış, Kağızman, Susuz ile Dağpınar Beldesine de birer adet halı saha yapılacağına da açıklamalarında yer verdiler.

Vekiller ayrıca toplam 7 adet kapalı halı sahanın ilimiz ve İnsanımıza hayırlı olması temennisinde de bulundular. 

milletvekillerinden-bir-mujde-daha!-(1).jpg

milletvekillerinden-bir-mujde-daha!-(3).jpg

milletvekillerinden-bir-mujde-daha!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler