Minik Eller Boya İle Buluştu!

Minik Eller Boya İle Buluştu!

Kars Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu duvarları öğretmen, üniversite öğrencileri ve okulun birinci sınıf öğrencileri ile birlikte renga renk resimlerle boyandı.

Öğrenciler okulun duvarlarını resimlerle donattı

Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan gönüllü bir grup öğrenci ile Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmen ve 1 sınıf öğrencileri, okulun çevre duvarlarına ağaç, çiçek, hayvan, çizgi film kahramanları gibi figürleri yağlı boya ile boyadılar.

Okul Müdürü Necife Kader Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Öğrencilerin yaratıcıklarını geliştirerek okul duvarlarını değişik motifler, hayvan, çiçek ve ağaç gibi objeleri çizip rengarenk boyayarak güzelleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

 Gönüllü üniversite öğrencileri ve okulda görev yapan öğretmenlerin katkısıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Polat, şöyle konuştu: “Öğrencilerin okula bakış açılarını değiştirmek, okulda kendilerini daha mutlu ve huzurlu hissetmelerini sağlamak ve çocuklara hayvan, ağaç sevgisi kazandırmak amacıyla kolları sıvayıp, yaklaşık üç günlük çalışmada okul duvarlarını resimlerle doldurduk. Çocukların okula daha mutlu bir şekilde geldikleri ve okullarını çok sevdiklerini görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Bizlere destek olan üniversite öğrencileri, öğretmenler, velilerimiz, okul aile birliği üyeleri ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada bu tür aktiviteleri sık sık yapmaya çalışacağız.”

kha

Önceki ve Sonraki Haberler