Minik Eller Güzel Yazı Yazma Yarışması

Minik Eller Güzel Yazı Yazma Yarışması

Etkinlik ağırlıklı bir eğitim faaliyeti gösteren Sultan Alparslan Koleji, öğrencilerini bu farklı bir etkinlikte yarıştırdı.

Minik Eller Güzel Yazı Yazma Yarışması

Etkinlik ağırlıklı bir eğitim faaliyeti gösteren Sultan Alparslan Koleji,  öğrencilerini bu  farklı bir etkinlikte yarıştırdı.

Öğrencileri güzel ve eğik yazı yazma noktasında teşvik etmek amacı ile yapılan “Minik Eller Güzel Yazı Yazma” yarışmasına 2.Sınıf öğrencileri katıldı. İkinci sınıf öğrencilerine bir metin verilerek, 30 dakika içerisinde hem güzel hem de yazım kurallarına dikkat ederek yazması istendi.

Hayli heyecanlı gözüken öğrenciler böylelikle yarışmaya katılma heyecanını da yaşamış oldu. Yarışma sonunda öğrencilerin kâğıtları jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

Yarışmada derece giren öğrencilere madalya ile ödüllendiren Sultan Alparslan Koleji müdürü Fatih Akaslan; Çocuklarımızı güzel yazı yazma konusunda teşvik eden böyle bir yarışmayı destekliyoruz. Çocuklarımız çok başarılı bir yazı yazma çalışması yapmışlar. Yarışma heyecanını yaşayan bu öğrencilerimiz ilerleyen zamanlarda sizlere daha farklı heyecanlar yaşatacaklardır. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecan beni hayli memnun etti. Daha güzel bir gelecek için Alparslan Koleji önemli hizmetlere imza atıyor. Çocuklarımızla tüm eğitim öğretim hayatı boyunca ilk heyecanımızı koruyarak ilgilenmeliyiz. Bunlar bizim geleceğimiz ve ülkemizi emanet edeceğimiz fidanlar. Bu fidanlar solmasın istiyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimiz tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz…” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler