“Minik Kalpler Üşümesin, Kars Ardahan Iğdır Birlik Gecesi”

“Minik Kalpler Üşümesin, Kars Ardahan Iğdır Birlik Gecesi”

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, birlikte çalışmalarını sürdüren KAİ Gençlik Derneği ile yoğun bir katılımla bölgemizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımız yararına “Minik Kalpler Üşümesin Kars Ardahan Iğdır Birlik Gecesi” adında bir gece düzenledi.

Gece aşıkların deyişleri ve karşılıklı atışmalarıyla güzel bir atmosferde başladı. Akabinde ev sahibi olarak KAİ Gençlik Derneği Başkanı İsmail Deniz açılış konuşması yaparak, “Öncelikle bizlere yıllardır maddi manevi desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Erdoğan Yıldırım a şahsım ve yönetimim adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gecenin anlamı bizler için çok önemli. Bizler geldiğimiz yerleri unutan bir nesil asla olmadık, olmayacağız. Bizler her ne şekilde olursa olsun bölgemize, yöremize, insanımıza bir nebzede olsa destek olmak için elimizden ne geliyorsa var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu geceyide ufakta olsa bir şeyler yapabilmek adına gerçekleştiriyoruz. Gecemizden gelen geliri bölgemizde ki ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kullanacağız. Gecemize destek veren gerek Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey, gerekse gecemize katılan tüm davetlilerimize şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım da, “Biz federasyon ve dernekler olarak  bu konuda  bölgemize elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bunlar gerek kırtasiye yardımı, gerek giyecek-yiyecek, gereksede eğitim alanında başarılı öğrencilerimize burs şeklinde oluyor. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan sayın vekilimiz Selahattin Beyribey e çok teşekkür ediyoruz. Aramızda bazı partilerden aday adayı olan hemşehrilerimizde buradalar. Onlarada bizleri bu anlamlı gecede yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bizlerde onlara bu zorlu seçim sürecinde başarılar diliyoruz. Bizimde memleketimizden bir aday adaylığımız var. Bu konuda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Biz adaylarının tek amacı var. Hepimiz ülkemizin birliği ve beraberliği için hangi koşulda, hangi partide olursak olalım Cumhurbaşkanımız ile beraber cansiperhane bir şekilde çalışacağız. Aday olsak da olmasak da hepimiz ülkemiz ve milletimiz için bundan öncede olduğu gibi bundan sonrada çalışmak zorundayız. Bölgemizdeki başarılı çocuklarımıza gerek maddi gerek manevi bizler tarafından desteğimiz devam edecek. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan Beyede huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendilerininde selamlarını sizlere iletiyorum. Sözlerime son vermeden bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Her Ramazan, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslar arası Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde bizler 26 Mayıs günü KAİ EVİ ni tekrar açıyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizi bir kez daha KAİ EVİ ne bekliyorum. Sözlerime son verirken sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki buradasınız. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey’de bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Birlik beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde böylesine anlamlı bir geceyi tertip edenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Kars Ardahan ve Iğdırlılar olarak her zaman her ne şekilde olursa olsun bölgemize gereken hassasiyeti göstermeye devam ettik. Bölge vekili olarak her zaman siz değerli hemşehrilemizin yanındayız. Bundan öncede olduğu gibi bundan sonrada siz değerli hemşehrilerimize elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız. Önümüzde bir şeçim var Rabbim inşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı kılar. Sözlerime son verirken sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Geceye destek veren iş adamları, bürokratlar ve STK temsilcilerine plaketlerinin verilmesiyle devam eden program da TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Selma Geçer destek amacıyla mini bir konser verdi.

Gece sanatçıların türküleri ve halaylarla son buldu.

Düzenlenen geceye Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürü Faik Ece, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Genel Başkan Vekili Yener Acay, Ankara Kahveciler Odası Başkanı İsa Güven, Eski Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, Eski Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Dr. İmbat Muğlu, işadamları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(6).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(2).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(4).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(10).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(9).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(7).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(1).jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(3)-001.jpg“minik-kalpler-usumesin,-kars-ardahan-igdir-birlik-gecesi”-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler