Minik Yüreklerden Büyük Gösteri!

Minik Yüreklerden Büyük Gösteri!

Kağızman Cumhuriyet Anaokulu Sevgi Çiçekleri sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları yılsonu gösterisi ile anne ve babalarına büyük sürpriz yaptılar.

Kağızman Cumhuriyet Anaokulu minik öğrencileri yılsonu gösteresi hazırlayarak ailelerine sürpriz yaptılar. Hazırlanan sıra gecesini izleyen aileler oldukça duygulu anlar yaşadı. Yaşlarının küçük olmasına rağmen gösterilerinden oldukça alkış alan minikler izleyenlere keyif anlar yaşattı. Daha sonra yıl boyunca kendi elleri ile hazırladıkları etkinlikleri birer sanat yapımına dönüştüren miniklerin sergisi de davetlilerden tam not aldı. Sevgi çiçekleri sınıfı öğretmeni Sermin Aydın, anaokulu seviyesinde başlayan öğrencilerin yalnız zaman geçirme anlayışından uzak bir yaklaşımla gerek sosyal gerek el beceresi gelişimlerini tamamlayarak ilkokul döneminde daha hazır olmaları için faydalı programlar ve dersler uygulandığını söyledi.

Programa katılan veliler Öğretmen Sermin Aydına göstermiş olduğu çabalardan ötürü teşekkür ettiler.

minik-yureklerden-buyuk-gosteri!-(1)-001.jpgminik-yureklerden-buyuk-gosteri!-(2)-001.jpgminik-yureklerden-buyuk-gosteri!-(3)-001.jpgminik-yureklerden-buyuk-gosteri!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler