Minikler Erdinç Dolu’nun Nevruz Bayramını Kutladı

Minikler Erdinç Dolu’nun Nevruz Bayramını Kutladı

Atatürk İlkokulu öğrencileri Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu’nun Nevruz Bayramını kutladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Gazelhan Mürvet Koca, İremsu Keskin, Sudenaz Asi ve Aral Çağan Altunterim, Okul Müdür Yardımcısı Ersin Bulut ile beraber Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu’nun Nevruz Bayramını kutlayarak, Semeni ve Nevruz yemişi hediye ettiler.

Okul Müdür Yardımcısı Ersin Bulut, öğrencileriyle beraber Nevruz Bayramını kutlamanın güzel bir duygu olduğunu vurguladı.

Nevruz Bayramı ziyaretlerinden memnun kaldığını ifade eden Genel Sekreter Erdinç Dolu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Nevruz Bayramının bahar bayramı olduğunu, Yeşeren Semeniler ve bayram yemişlerinin ikram edildiği, güzel bir gelenek olduğunu söyledi.

Genel Sekreter Erdinç Dolu, Atatürk İlk Okulu öğrencilerine ve Okul Müdür Yardımcısı Ersin Bulut’a geldikleri için teşekkür edip, Nevruz Bayramlarını kutladı.

minikler-erdinc-dolu’nun-nevruz-bayramini-kutladi-(1).jpgminikler-erdinc-dolu’nun-nevruz-bayramini-kutladi-(2).jpgminikler-erdinc-dolu’nun-nevruz-bayramini-kutladi-(3).jpgminikler-erdinc-dolu’nun-nevruz-bayramini-kutladi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler