Minikler geleceğe top koşturdu

Minikler geleceğe top koşturdu

Türkiye Futbol Federasyonu futbol eğitim merkezi Kars ilinde 9–10 yaş grubunda olan yetenekli çocukların seçmeleri Kars Şehir Stadında yapıldı.

 

Çok sayıda çocuğun katıldığı seçmeler renkli ve kıyasıya bir mücadele ile devam etti. Yapılan seçmeler hakkında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Kars temsilcisi Şentürk Bilgir yetenekleri keşfetmek için çocukları incelediklerini belirtti. 
 
Bilgir uzun süre inceledikleri çocuklar hakkında şunları söyledi; “Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Eğitim Merkezi Kars ilinde 9–10 yaş grubunda olan yetenekli çocukların seçilmesi için geldik. Onlar için turnuva havasında bir çalışma tertip ettik. Umarım yetenekli çocuklarımız olur, bizlerde onların başarısıyla övünürüz. Yetenekli çocuklarımız var ama alt yapısı sağlam spor kulüplerimiz yok olmadığından çalışmalarımız bu durumdadır. Futbol eğitim merkezi de çalışmalara destek olursa futbol eğitim merkezinden ayrılan arkadaşlarımız spor hayatına devam ederler umarım. Futbol federasyonu eğitiyor sonra kulüpler çalıştırıyor. Ümit ediyoruz ki Kars’tan birçok yeteneği üst seviyelere ulaştırabiliriz.”
 

Önceki ve Sonraki Haberler