Minikler Vali Doğan’ın Nevruz Bayramını Kutladı

Minikler Vali Doğan’ın Nevruz Bayramını Kutladı

Kafkas Üniversitesi ve Kars Atatürk İlkokulu öğrencileri, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı münasebeti ile Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Kars Atatürk İlkokulu Müdürü Alpaslan Çeçen, okul öğrencileri Efe Eliş, Ege Eliş, Atakan Kırtay ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Ayhan Mert, Kültür Şube Müdürü Çetin Adıgüzel, folklor eğitmeni Ferhat Bakar, öğrenciler Nurhayat Çetiner, Merve Altundaş, Harun Bingöl, Emrecan Aydın’ın katılımı ile gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Vali Doğan’a semeni ve yeddi levin sepeti takdim ederek Nevruz Bayramını kutladılar.

Ziyarette ayrıca Kafkas Üniversitesi öğrencileri, Kafkas Halk Danslarından örnekler sergilediler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Doğan, bereketin, dirilişin ve canlanışın sembolü olan Nevruz’un tabiatla iç içe, kucak kucağa yaşayan, toprağı "ana" olarak nitelendiren milletimizin geleneklerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek öğrencilerin ve tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramını kutladı.

minikler-vali-dogan’in-nevruz-bayramini-kutladi-(1).jpgminikler-vali-dogan’in-nevruz-bayramini-kutladi-(2).jpgminikler-vali-dogan’in-nevruz-bayramini-kutladi-(3).jpgminikler-vali-dogan’in-nevruz-bayramini-kutladi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler