Muay Thai'den...

Muay Thai'den...

Kars Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman Meslek Yüksek okulu Müdürü Ramazan Oğul, Muay Thai Takım Antrenörü Ferman Büyükdağ, Kafkas Üniversitesi Muay Thai Takım Sporcuları ile birlikte Kars Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Muay Thai  Takım Antrenörü Ferman Büyükdağ Türkiye ünüversiteler arası Muay Thai   Şampiyonası sonrası  türkiyede dereceye giren sporcularla ile birlikte Vali Günay Özdemir’i ziyarete geldiklerini söyledi.

Gerek valiliğimiz gerek rektorlugumuz gerekse kaymakamlıgımız tarafından almış olduğumuz destekle İlimize daha çok sporcu kazandırmak için hiç durmadan çalışıyoruz. Hedefimiz Kars’ımıza ve Ülkemize büyük başarılar kazandırmaktır” dedi.

Vali Özdemir ise, sporla uğraşarak başarı elde eden gençleri görünce çok mutlu olduğunu belirterek; “Gençlerimiz azmettiğinde büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle çocuklarımızın spor yapmasına izin ve imkân veren ailelerine de çok teşekkür ediyoruz. İnşallah İlimizin ismini böyle başarılı sporcularla Dünya’ya duyurmak bizim içinde büyük bir mutluluk kaynağı. Tüm sporcularımızı bir kez daha kutluyor, Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler