Müfettişler Kars'ta, Kızılay Erzurum'a bağlandı

Müfettişler Kars'ta, Kızılay Erzurum'a bağlandı

Kars Kızılay Şube Başkanlığı 2018 yılında herhangi bir faaliyet gerçekleştirmediği için kapatılarak Erzurum Kızılay Başkanlığına devredildi.

Kars'ta 1976 yılından beri hizmet vermekte olan Kars Kızılay Şube Başkanlığı’nın son yıllarda ihtiyaç sahibi aileler ve düzenlenen faaliyetlerde yer almaması yetkililerinde dikkatlerinden kaçmadı.

2018 Kızılay Kars Şubesi tarafından yapılması gereken yardımlarda Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca gerçekleştirildiği iddia edilirken, Düğün Salonu, Hamamı ve hizmet binası ile bir adet ambulans, bir adet ikram aracı ile çok sayıda afet durumlarında vatandaşa verilmek üzere bulunan malzeme çadır gibi benzeri birçok eşya da Erzurum Kızılay’ına devredildi. Dün Erzurum’dan gelen ekipler ambulans ve araç ile afet malzemeleri teslim aldığı öğrenildi.

Kars Kızılay Şube Başkanlığı’na iki müfettiş gelerek gerekli inceleme ve çalışmaları yürüttüğü önümüzdeki günlerde de Kars Kızılay hizmet binasının kapısına kilit vurulacağı öğrenilirken Kars Kızılay Başkanı Necati Dallı konu hakkında şuana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler