Muhtardan 3 Bin Kişiye Yemek

Muhtardan 3 Bin Kişiye Yemek

Iğdır'ın merkez söğütlü Mahallesinde ikinci defa muhtar seçilen Zeki Bayat, seçmenlerine ve mahalle halkına şükür, dostluk ve barış yemeği verdi.

Muhtardan 3 Bin Kişiye Yemek

Iğdır’ın merkez söğütlü Mahallesinde ikinci defa muhtar seçilen Zeki Bayat, seçmenlerine ve mahalle halkına şükür, dostluk ve barış yemeği verdi.

Yerel seçimlerde Söğütlü Mahalle Muhtarı seçilen Bayat, 10 kurban keserek seçmenlerine ve mahalle halkına yemek verdi. Bazı yerlerdeki muhtarlık seçimlerinde istenmeyen olaylar yaşandığını belirten Bayat, mahallelerinde ise olumsuz bir durum yaşanmadığını seçimde herkesin hür iradesiyle oyunu kullandığını mahallede başka adaya oy veren insanlarla aradaki küskünlük ve dargınlıkları aradan kaldırmak için yemek verdiğini vurguladı.

Seçimlerden başarıyla ayrılmasının ardından 10 kurban kestiğini ifade eden Bayat, “Allah’a şükür seçimde hiçbir seçmenimiz zarar görmeden, kavga dövüş olmadan sakin bir seçim geçirdik. Beni ikinci defa seçtiler. Seçmenlerime şükür yemeği vererek teşekkür ediyorum” dedi. Yemeğe katılan Mahalle sakinlerinden İsmet Tağal’da Muhtarımız Zeki Bayat başarılı çalışmalar yapmış kendisinden memnunuz bu yemek dosluk kırgınlıkların giderilmesi yemeğidir.”dedi. Tağal, Seçim sürecinde olgunluk gösteren muhtar adayı ve seçmenlere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber