Muhtar’dan Karaçanta’ya Teşekkür

Muhtar’dan Karaçanta’ya Teşekkür

Kars Belediyesinin çalışmalarından memnun olan Halit Paşa Mahalle Muhtarları Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’a yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor.

Kars Halitpaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Türlü, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın Kars için çalıştığını ve kaliteli bir hizmet verdiğini belirten muhtar yapılan çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu dile getirdi.  

Başkan Karaçanta’nın her konuda muhtarlara ve derneklerine destek verdiğini belirten muhtar, yapılan hizmetlerin yerinde ve insan sağlığı düşünülerek yapıldığını belirtti. 

Belediye Başkanlığının çalışmaları için teşekkür eden Kars Halit Paşa Mahallesi Muhtarı İsmail Türlü; “Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta’ya teşekkür ederim mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı. Mahalle sakinlerimize de göstermiş olduğu sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Kars’ımızda 20 yıldır bu güne kadar yapılmayan eksiklikler gündemdeydi. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta bu eksikliklerimizi gideriyor. Mahallemizi en güzel, yakışır haliyle kaldırım ve asfaltlama işlemleri gerçekleştiriliyor. Halkımıza en güzel hizmeti Sayın Başkanımız Murtaza Karaçanta’nın öncülüğünde vermeye devam edeceğiz. Başkanımızdan Allah razı olsun en güzel hizmeti vermek için çalışıyor ve halkının yanında oluyor. Halitpaşa Mahallesi Muhtarı olarak ve Mahallesi sakinleri adına biz Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta’ya şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bazı Mahalle sakinleri ise, “Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta sağ olsun ondan Allah razı olsun, Mahallemiz şimdi gerçekten çok güzel oldu. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Murtaza Karaçanta ve ekiplerine mahallemizde ve sokağımızda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Tekrar Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin. Çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta’ya teşekkür ediyoruz ” dediler. 

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’da şöyle konuştu;

"Asfalt çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor ve sezonunda sonuna gelindiğini bildirdi. Planlanan  asfalt yol çalışmalarının yaklaşık 4 ile 6 Km arasında olması beklenirken biz yaklaşık 26 ile 30 km asfalt çalışması yaptık ve önümüzdeki sezonda da asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Hiçbir mahallede asfalt sorunu kalmayacak. 20 yıldır girilmemiş mahallelerimiz bulunmaktadır bu mahallelerin de sorunlarını çözeceğiz.”

muhtar’dan-karacanta’ya-tesekkur-(1).pngmuhtar’dan-karacanta’ya-tesekkur-(2).pngmuhtar’dan-karacanta’ya-tesekkur-(3).pngmuhtar’dan-karacanta’ya-tesekkur-(4).png

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler