Muhteşem İkili Ayrıldı!

Muhteşem İkili Ayrıldı!

Kars’ta ‘Muhteşem İkili’ olarak tanınan Selim Kaymakamı Erdinç Dolu ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, bu akşam düzenlenen veda yemeği ile ayrıldılar.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Selim Kaymakamlık görevini 4,5 yıl sürdüren ve Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığına atanan Erdinç Dolu için Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun bir veda yemeği verdi. Düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşayan Erdinç Dolu, bir teşekkür konuşması yaparak, helallik istedi. Erdinç Dolu’nun veda yemeğinde yaptığı teşekkür konuşması şöyle:

“Ben bu 4,5 yıl süre zarfında öncelikle şuan Ulaştırma Bakanımız olan sayın Ahmet Arslan’a her zaman bizlerin yanında olduğu ve destek verdiği için şükranlarımı sunuyorum. Yine bir önceki dönemde çalıştığımız sayın vekilimiz Yunus Kılıç’a ve şuanda beraber çalıştığımız Selahattin Beyribey vekilimize de teşekkür ediyorum. Tabi daha önceki dönemde beraber çalıştığımız Günay Valimize de, şuan beraber çalıştığımız Rahmi Valimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi her zaman Kars genelinde örnek gösterilen ve hatta bazen muhteşem ikili olarak tabir edilen ki bazen de nazar değer diye korktuğum Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten de uyumlu bir şekilde çalıştık. Bazen diyorlar başarının sırrı ne? Niye çok hizmet geldi? Başarının sırrı aslında basit. Uyumlu çalışmaktan geçiyor. Uyumlu ekip çalışmaktan geçiyor. Uyumlu ekip ruhu içerisinde çalışırsanız başarı geliyor. Hiçbir zaman başkanımızla Kaymakam-Belediye Başkanı rolüne girmedik. Çünkü ikimizin de derdi aynıydı aslında ‘Milletimize Hizmet Etmek’. Milletimize hizmet etmek gayesinde olan insanların zaten egosu kaprisi olamaz. Hiçbir zaman da bu benim görev alan değil yada bu benim görev alanım diyerek köşeye çekilmedik. Örneğin başkanım seçildi dedik ki; Küçük Sanayi Sitesi Selim’e yakışır, tamam dedi. Arsa dedi, arsa buluruz dedik çok şükür bulduk, başladık. Bunun gibi birçok konuda ortak akılla hareket ettik. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Yine özellikle mesai arkadaşlarıma ama özellikle Selim için ne yapabiliriz diyerek benim yanımda yer alan ve gönüllü yer alan proje ofisindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birçok projenin altında belki bazen fikirler benim oluyor ama o projenin hazırlanması ve hayata geçmesinde proje ofisinde yer alan arkadaşlarımın rolü büyüktür. İl Genel Meclis Üyelerimize ve her zaman hizmet etmekten gurur duyduğum Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi aslında şimdiye kadar da hiç teşekkür etmediğim her zaman ihmal ettiğim ve Kaymakamlığın cefasını çeken eşime ve kızıma da teşekkür ediyorum. Çünkü kızımla bir gün meslekleri konuşurken ne olmak istiyorsun dedim? Direk ben Kaymakam olmak istemiyorum dedi. Niye dedim? Çünkü dedi akşamları erken gelmiyorsun, hafta sonları köylere gidiyorsun dolayısıyla ben olmak istemiyorum dedi. Umarım haklarını helal ederler. Ben Selim halkına, sizlere hizmet etmenin onurunu, mutluluğunu şahsım ve ailem adına ömür boyu taşıyacağım. Hakkınızı helal edin ve bu gece de beni yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler