Muş Belediye Başkanı Asya'dan Emniyet Müdürü Arıbaş'a "teşekkür" ziyareti

Muş Belediye Başkanı Asya'dan Emniyet Müdürü Arıbaş'a "teşekkür" ziyareti

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, geçten hafta kent merkezinde meydana gelen yangına müdahale sırasında gerekli önlemleri alarak destek veren...

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, geçten hafta kent merkezinde meydana gelen yangına müdahale sırasında gerekli önlemleri alarak destek veren emniyet mensuplarına teşekkür etmek üzere İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Asya, geçen hafta cuma günü Erzurum Caddesi'deki bir iş yerinde yangın çıktığını belirtti.

Olayın yaşandığı gün il dışında olduğunu ifade eden Asya, şunları kaydetti:

"Olayın anından itibaren Sayın Valimiz İlker Gündüzöz ile İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Arıbaş bizimle sürekli iletişim halindeydi. Valimiz ve müdürümüzün gerekli tedbiri almasıyla büyük bir facianın önüne geçildi. Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm emniyet teşkilatına şükranlarımı sunarım. Bu zor süreçte dayanışmanın en güzel örneğini yaşadık. Allah'a şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. İş yeri sahibi hemşerimizin ciddi manada maddi kaybı yaşandı. Ancak can kaybının olmaması ile teselli buluyoruz. Rabbim bir daha böyle felaketler göstermesin."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arıbaş ise Muş'un güveni ve huzuru için teşkilat olarak her zaman görev başında olduklarını vurguladı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler