Mutlu Bir Aile İçin ‘Bir El De Sen Uzat’

Mutlu Bir Aile İçin ‘Bir El De Sen Uzat’

Kars Belediyesi tarafından başlatılan ihtiyaç ailelere ‘Bir El de Sen Uzat’ yardım kampanyasına hayırsever vatandaşların destekleriyle giderek büyüyor.

Kars Belediyesi bünyesinde hazırlanan gıda ve giyecek bankasına ihtiyaç sahibi ailelerin taleplerinin gün geçtikçe artması, belediye yetkililerini de yeniden harekete geçirdi.

Rutin olarak kentin birçok noktasından ihtiyaç sahibi ailelerin yardımını karşılamak üzere talepte bulunan vatandaşlara, belediye yetkililerince destek verilerek yapılmak istenen yardımlar belediye bünyesinde toplanıyor.

Öte yandan Türkiye’nin birçok noktasından da yardım kolileri gelmeye devam ediyor. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta öncülüğünde ve Kars Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce takip edilen yardım kampanyası, 2016 yılının başından bu yana ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Giyecekten, yiyeceğe birçok yardımın stoklandığı gıda ve yiyecek bankasından her hafta düzenli olarak ihtiyaçları kadar alan aileler, yardım yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin küçük de olsa mutluluk duymasından dolayı, bu anlamdaki çalışmalarda gayretin hız kesmeden devam ettirileceğini kaydeden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmamız gerekir. Bir yerlerde bir ekmek bekleyenlerin olduğunu unutmayalım. Ben maddi durumu iyi olan vatandaşlara, ‘Gelin Bir El de Siz Uzatın, İhtiyaç sahibi aileleri sevindirelim’ diyorum.” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere kıyafet, kömür, kuru gıda, oyuncak, çocuk bezi ile her türlü okul malzemesinin karşılandığı kampanyayla ulaşılmadık hiçbir insan kalmaması amaçlanıyor. Bu amaçla belediye yetkilileri herkesi duyarlılığa davet ederek, daha çok yardımın daha çok aileyi sevindireceği hatırlatmasını yineleyerek, yardımların artarak devam etmesi için herkese çağrıda bulunuyor.

Kars Belediyesi tarafından yapılan duyuruyla, duyarlı vatandaşların yardımları ve duyarlılıkları bekleniyor. Duyuruda şu ifadeler yer alıyor;

Yardım kampanyasına destek olmak isteyenler, 

Not: ( Kullanmadığınız kıyafetlerde olabilir)

“KARS BELEDİYESİ HESAP NO- IBAN: TR340001 2009 4800 0007 0000 10, HALK BANKASI” hesap numarasına veya Yusuf Paşa Mahallesi Karadağ Caddesi Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adresine yardımlarınızı gönderebilirsiniz. kha

Önceki ve Sonraki Haberler