Naif Alibeyoğlu: "Bu Talan Vatan Hainliği ile Eşdeğer"

Naif Alibeyoğlu: "Bu Talan Vatan Hainliği ile Eşdeğer"

Naif Alibeyoğlu, Kars Valisi Türker Öksüz’e de çağrıda bulunarak, İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayının satışının vatan hainliği olduğunu vurguladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen’in, İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayının icra yoluyla satışa çıkarılacağı yönündeki ifadelerinin ardından sosyal medyada açıklama yaptı. 

Alibeyoğlu açıklamasında İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayının satışının vatan hainliği olduğunu vurguladı.

Kendisinin girişimleri ile Kars’ın gururu İsmail Aytemiz’in kendi adının verildiği Spor ve Sergi Sarayının satışının kabul edilemez olduğunu belirten Naif Alibeyoğlu, Kars Valisi Türker Öksüz’e de çağrıda bulundu. 

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayının icra yoluyla satışın yapılmasının Kars’ın ayıbı olacağını da söyleyen Alibeyoğlu'nun yaptığı paylaşım şöyle: “Başkanlığım döneminde, arsasını bizim alıp onurumuz İsmail Aytemiz’e yaptırdığımız Spor ve Sergi Sarayı haciz yoluyla satılıyormuş. Sayın Valim bu duruma lütfen müdahale edin. Bu Kars’ın ayıbı olur. Ayrıca yaptırdığımız Otogar, katotopark, semt pazarı, beton santrali, hakl ekmek fabrikası, Aynalı Köşk, Kent Konseyi, belediye hizmet binası, Karsspor Tesisleri, toptancı sebze hali,4 kafe, Hamamlar, Kadın Dayanışma Merkezi, Namık Kemal’in evi, Sanat Merkezi, parklar, çocuk parkları, aldığımız 120 araç hemen hepsi gitti. Vatan hainliği bu.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler