Naif Alibeyoğlu, seçim kampanya bütçesini açıkladı

Naif Alibeyoğlu, seçim kampanya bütçesini açıkladı

Demokratik Sol Partisi (DSP) Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, seçim kampanya bütçesini açıkladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Alibeyoğlu basın toplantısında “Dünkü yerel seçimlerimizin ülkemize özellikle şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçilen arkadaşa ve ekibine başarılar diliyorum. Umarım ve dilerim şehrimiz için güzellikler oluşur. Önyargıları bırakmak lazım. Halkın ve kamuoyunun teveccühleri ile seçilmiştir. Onun için saygı duymak gerekir. Ancak ben bazı şeyleri paylaşmak istiyorum; özellikle bu seçim kampanyası süresince bize çok yakıştırmalar oldu, çok saldırılar oldu, çok çirkince saldırılar oldu. İşte hırsızlıkla itam edildik, işte birileri tarafından AK Parti tarafından finanse edildiğimizi gerçekten çok alçakça, çok çirkince saldırılar oldu. Yakıştıramadığımız şeylerdi.” dedi.

Seçim kampanyası finansmanını da açıklayan Alibeyoğlu, “Seçim büromuzu bir tane hemşerimiz verdi dedi; orası boş, para almadı. Bir tane kırık bir minibüs vardı lastiklerini birisi aldı, giydirmesini gönüller yaptı. Çayı ve şekeri herkes sırayla getiriyordu. Kitapçıklarımızı da İstanbul’da ve Ankara’da yeğenim ve eniştem tarafından yaptırılıp gönderilmişti. Onun dışında zaten Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızın arabalarıyla sırayla kampanyalarımıza devam ediyorduk. Bunun bütün kamuoyu tarafından özellikle bilinmesini istiyorum; Naif Alibeyoğlu hayatında hiç kimseden tek kuruş rüşvet almaz, hiç kimsenin de pazarlık elemanı olmaz.” ifadesini kullandı.

Alibeyoğlu basın toplantısında kendisine oy veren veya vermeyen tüm Karslılara teşekkür ederek, minnettar olduğunu söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler