Naif Alibeyoğlu sevgisi salonlara sığmadı

Naif Alibeyoğlu sevgisi salonlara sığmadı

Kars'ta 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Naif Alibeyoğlu sevgisi salonlara sığmadı.

Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu burada yaptığı konuşmada; "Sizlere minnetarım bu havada bu soğukta buradasınız, Bu şehirde bizi ayırmaya çalışanlara en güzel cevap bu biz hep birlikte Karsız, bizim partimiz Kars bizim partimiz gençlik. Artık Kars ve Kars halkı diyor ki bizim geleceğimizle kimse oynamasın. Ankara'dan gelip burada seçim çalışması yürütenlere bu salon cevap veriyor. Karslı artık bu şehirde hizmet istiyor. Karslı artık yollarının yapılası çöplerinin alınmasını istiyor. Karslı artık mafyanın bitirilmesini istiyor. Karslı artık 350 den fazla kişi işe geçmeden maaş alırken gerçek çalışanlar maaşlarını alamıyor, Karslı artık bunun bitirilmesini istiyor. Allahın izniyle çalışanlarımızın maaşlarını ve diğer sosyal haklarını hemen vereceğiz. 20 yol geriye götürdüler bu şehri şimdi bu şehrin yeniden diriliş şehridir. Mahallerimizin hali içler acısıdır. Şimdi biz Karsın her sokağını her caddesini adım adım biliyoruz ve şimdi diğer aday arkadaşlara sorsak bu mahallerin yolunu bilmezler. Bizler hep birlikte sizlerle birlikte." dedi.

Salona giremeyen vatandaşlarla da Karadağ Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunda buluşacağını söyleyen Naif Alibeyoğlu, tüm sevenlerine seçim yasakları kapsamında sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış içerisinde seçim sürecini tamamlama çağrısı yaptı. Burada yaklaşık 1 saat sevenlerine yönelik konuşan Alibeyoğlu, daha sonra salona girmeyen vatandaşlar ile seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi. DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, halk buluşmasında yaptığı konuşmada, 23 mahallenin sorunlarını ve bu sorunları ortadan kaldırmak için hayata geçireceği projelerini anlattı ve 1 Nisan’da Kars Partisinin kazanacağını söyledi.

naif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(1).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(2).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(3).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(4).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(5).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(6).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(7).jpgnaif-alibeyoglu-sevgisi-salonlara-sigmadi-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler