Narkotik köpeği Odin, uyuşturucuyu buldu

Narkotik köpeği Odin, uyuşturucuyu buldu

Narkotik ekipleri, dedektör köpek Odin ile Kars’ta bir araçta yaptıkları aramada 156,73 gram uyuşturucu ele geçirdi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ekipler, şüphelendikleri bir aracı durdurarak içerisinde bulunan 2’si yabancı uyruklu olmak üzere 4 kişinin üst aramasını yaptı. Yapılan üst ve araç aramasında ekipler 9,48 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca aracın durdurulduğu esnada araçtan bir cismin atıldığını narkotik köpeği Odin fark etti. Cismi inceleyen ekipler, 17 adet şeffaf poşete sarılı toplam 156,73 gram uyuşturucu madde olduğunu tespit etti.

Konu ile ilgili olarak şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti” suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyetinden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

narkotik-kopegi-odin,-uyusturucuyu-buldu-(1).jpgnarkotik-kopegi-odin,-uyusturucuyu-buldu-(3).jpgnarkotik-kopegi-odin,-uyusturucuyu-buldu-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler