Nefes Eğitim Kurumlarından Cumhuriyetin ilanı ruhuyla kutlama coşkusu

Nefes Eğitim Kurumlarından Cumhuriyetin ilanı ruhuyla kutlama coşkusu

Cumhuriyet’in 97. yıldönümü nedeniyle Nefes Eğitim Kurumları tarafından coşkulu kutlama düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Nefes Eğitim kurumlarında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bu Gün En Büyük Bayramdır, Kutlu Olsun!” sözünden yola çıkarak Cumhuriyetin önemini, anlamını ve bize kattığı değerleri hem öğrencilere hem de ailelerine hissettirmek ve yaşatmak adına coşkulu ve büyük bir kutlama yapıldı.

Öncelikle okula gelen velilere ve öğrencilere Atatürk resimli çelenklerle ve bayraklarla donatılmış okul girişiyle görsel şölen sunuldu daha sonra ise öğrencilere, Hoş gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa, İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı ve çocuk şarkıları ile öğrencilere konser verildi. Konser coşkusuna yoldan geçen ve civarda bulunan evlerden bayraklar sallayan vatandaşlar eşlik etti. Daha sonra çeşitli etkinliklerle program devam etti.

Nefes Eğitim kurumlarından yapılan açıklamada; “Bizler ulu önderimizin "Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak!" sözünün ağırlığını her zaman üzerimizde taşıyarak ve ona laik olabilmek için azimle çalışıyoruz. Biliyoruz ve inanıyoruz ki çocuklarımıza sunduğumuz eğitim ve bizler tarafından bırakılan manevi her türlü miras vatanımıza bir katkı olarak geri dönecektir. Bizler bu vatanın bir ferdi ve kutlu cumhuriyet yolunun bir neferi olarak durmadan yılmadan yorulmadan bu yolda ilerleyeceğiz… Bu münasebetle ilimizde ve ülkemizde bulunan bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.” denildi.

nefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(1).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(2).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(3).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(4).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(5).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(6).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(7).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(8).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(9).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(10).jpgnefes-egitim-kurumlarindan-cumhuriyetin-ilani-ruhuyla-kutlama-coskusu-(11).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler