NG Kütahya Seramik Kars Mağazası Açıldı

NG Kütahya Seramik Kars Mağazası Açıldı

Kütahya Seramik Türkiye genelinde 216'ncı şubesi Kars'ta Şentürk Yapı firması tarafından hizmete açıldı.

Türkiye’nin en gözde seramik yapımı olan Kütahya Seramik Firması Kars İstasyon Mahallesi İsmail Aytemiz Caddesi No:120’de düzenlediği törenle 216'ncı şubesinin açılışını Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kars Şentürk Yapı A.Ş Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yaptı. Açılış Kafkas halk dansları ekibinin gösterisi ile başladı.

Dans gösterilerinin ardından NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral yaptığı konuşmasında bugün Kars'ta 216'ncı şubemizin açılışını yapmaktan büyük gurur duyuyorum buradan firmamızı temsil edecek olan Şentürk kardeşleri canı gönülden tebrik ediyorum dedi.

Ardından Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta bir konuşma yaparak bugün burada ülkemizin gurur kaynağı olan Kütahya Seramik firmasının Kars'ta 216'ncı şubesini açması demek Kars'ta inşaat alanında büyük yapının olduğu anlamına gelir. Kars'ta kurulacak olan cazibe merkezi ve Bakü Tiflis Kars demir yolunun da açılması ile birlikte şehrimiz daha da büyük bir yatırım şehri olacaktır dedi.

Konuşmaların ardından davetliler tarafından Kütahya seramik Şentürk Yapı firmasının açılışı yapıldı.

Öte yandan Şentürk Yapı İnşaat Firması Şentürk Kardeşlerin de muhteşem olarak hazırladıkları açılış organizasyonu katılımcılar tarafında beğeni topladı.

ng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(7).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(8).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(3).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(9).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(1).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(2).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(4).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(5).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(6).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(10).jpgng-kutahya-seramik-kars-magazasi-acildi-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler